Verzekeringen

Algemeen

Verzekeringen moeten zekerheid bieden. U bepaalt welke zekerheden u wenst. Teerling & Partners heeft geen contractuele verplichtingen met verzekeraars. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk werken en onafhankelijke adviezen geven. Wij kennen de markt en de producten tot in detail. De verschillen tussen het ene verzekeringsproduct en het andere met dezelfde naam kunnen verbijsterend zijn. De goedkopere verzekering kan beter zijn dan de dure. Het ene product kan dekking bieden waar u volstrekt niets aan hebt, maar waar u wel voor betaalt. Zo kan een verplichte verzekering een aantrekkelijke hypotheek ineens onaantrekkelijk maken.

Wij maken gebruik van up to date vergelijkingssoftware waar 60 verzekeraars met elkaar worden vergeleken op premie en voorwaarden. Tevens worden de verzekeringen door deze software ieder jaar gecontroleerd en vergeleken op premie en voorwaarden.

Vraag een vrijblijvend advies aan en laat uw verzekeringsportefeuille doorlichten. Het kan u héél wat opleveren.

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl