Woningmarkt

Alfred Bakker Makelaars

Alfred Bakker Makelaars is al meer dan 50 jaar de spil in de betere woningmarkt in Haren, Groningen en de wijde omgeving. Alfred Bakker Makelaars beschikt over specialistische kennis van de huizenmarkt, heeft een uitgebreid lokaal en landelijk netwerk en heeft zich gespecialiseerd in diverse woonspecialismen: exclusief, landelijk, klassiek en eigentijds. Het team van enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers helpt u graag bij de verkoop, aankoop en bij de begeleiding van de (ver)bouw van uw woning.

Alfred Bakker Makelaars is net als Teerling & Partners gehuisvest aan de Rijksstraatweg 233 te Haren. Al ruim 10 jaren werken wij naar volle tevredenheid samen. Door op het logo van Alfred Bakker Makelaars te klikken komt u terecht op hen website.

alfred mark pieter henk karin
Alfred Bakker Mark Pieter Bakker Patrick Blomsma Karin Schepers
       
kevin linda marion mark
Kevin Woldhuis Karin van Gijn Rutger Bakker Marcel Koert
kevin kevin    
Lia Koenen Judith Smit    

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl