Het team

Het team

Guus 2018 brochureGuus Teerling - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een studie bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen heb ik kort in de Randstad gewerkt om daarna weer naar Groningen terug te keren. Na zeven jaar als medevennoot gewerkt te hebben in een bedrijf met meer dan vijftig medewerkers, bestond de wens om weer te doen wat me na aan het hart ligt. Namelijk het geven van advies aan de klant en het voorop stellen van de belangen van die klanten. Naast het verzorgen van hypotheken houd ik mij bezig met financiële planning van onze cliënten. Mijn specialisatie is gericht op medici, ondernemers en ingewikkelde constructies.


Gert Jan 2018 brochureGert Jan Sijken - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met Guus ben ik 16 jaar geleden als een van de partners ingestapt. Na lang in het onderwijs gewerkt te hebben heb ik destijds gekozen voor het mooie vak van financieel adviseur. Een taak die ik met groot plezier uitvoer. Dankzij de intensieve samenwerking met Alfred Bakker Makelaars kunt u door middel van zeer korte lijnen profiteren van expertise van onze financieel adviseurs. Wij weten als geen ander onze vakkennis en creativiteit perfect te combineren met onze missie om voor u de beste opties op korte en lange termijn te berekenen! Maatwerk waar u werkelijk iets mee kunt! Mijn specialisatie is gericht op echtscheidingen, starters, doven en slechthorenden.


 

Arjen 2018 brochureArjen Mooi - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na jaren voor de ING bank gewerkt te hebben kon ik overstappen naar Teerling & Partners. Het op kleinere schaal -in een team- adviseren van klanten is in mijn ogen een veel betere propositie dan de grootschaligheid en anonimiteit van een bank. Als commerciële binnendienst medewerker houd ik mij vooral bezig met de lopende dossiers en afhandelingen hiervan. Ik draag er zorg voor dat alles tijdig wordt aangevraagd, ingediend en alles op tijd bij de notaris is zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken, dat doen wij wel voor u!


 

Ivar 2018 brochureIvar Plagge - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf oktober 2013 ben ik in dienst van Teerling & Partners. Om me meer te specialiseren als medewerker hypotheken, heb ik de overstap naar Teerling & Partners gemaakt. Als commerciële binnendienstmedewerker houd ik me vooral bezig met de afhandeling van lopende en beheer van bestaande dossiers. Een bijdrage leveren aan het proces om samen met de adviseur toe te werken naar een positief eindresultaat voor u als klant geeft mij dagelijks de motivatie om zaken op te pakken. U als klant ontzorgen en de adviseurs optimaal bijstaan: dat is waar het bij mij om draait.


 

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl