In uw voordeel

Algemeen

Ga eens bij uzelf na hoe u aankopen doet. U vergelijkt prijzen. U vergelijkt aanbieders. U weegt af. U wéét waar u het beste terecht kunt. Maar doet u dat ook op financieel gebied? De aankoop van een huis is een van de grootste aankopen in uw leven. Alle reden om alles heel zorgvuldig af te wegen. Samen met iemand die er echt verstand van heeft én onafhankelijk is.

Het afsluiten van een hypotheek betekent in veel gevallen een financiële verplichting voor langere termijn. Welke hypotheek het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Er zijn vele hypotheekverstrekkers en diverse hypotheekconstructies mogelijk. Daarom verdiept Teerling & Partners zich eerst in u. Om zo een goed beeld te krijgen van uw financiële mogelijkheden en wensen nu én in de toekomst. Met dit plaatje gaat Teerling & Partners aan de slag. Op zoek naar de partijen die de scherpste voorwaarden bieden. De uitkomsten leggen wij aan u voor. Zodat u precies weet wat er mogelijk is en wat er verstandig is om te doen.

Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan en ontdek wat Teerling & Partners u te bieden heeft. Vergelijken is weten. De verschillen kunnen aanzienlijk zijn. In uw voordeel.

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl