Scheidingsprocedure

Echtscheiding

echtscheidingDe beslissing om te gaan scheiden zet alles op zijn kop. Juist in de eerste periode na het besluit is er een enorme behoeft aan inzicht, aan een betrouwbaar persoon die beide partners helpt bij het wegnemen van de onrust. Hiermee leggen we weer een basis voor de toekomst van mensen. En daar zijn we behoorlijk trots op. Zo trots dat ik mijn expertise graag met u deel.

Scheidingsprocedure of scheidingsbemiddeling?

In de praktijk wordt vaak op basis van emotie en onbewust een keuze tussen een procedure of bemiddeling gemaakt. Na een keuze voor een procedure is de weg terug naar bemiddeling vaak moeizaam. Een bewuste keuze vooraf is dus van groot belang. Onderstaande vragen kunnen helpen bij deze keuze.

 Vragen JA NEE
Ik zie mogelijkheden om samen met mijn (ex)-partner tot afspraken te komen
Ik wil zelf over mijn toekomst beslissen
Ik wil ook in de toekomst samen zorgen voor onze kinderen
Ik wil de echtscheiding rechtvaardig en met respect regelen

 

Als u één of meer van bovenstaande vragen met JA heeft beantwoord, is scheidingsbemiddeling een logische keuze om tot afspraken te komen. Voor scheidingsbemiddeling bent u bij ons op het juiste adres.

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl