Onze kernwaarden

Kernwaarden

Persoonlijk

Als u de kwaliteit wilt die u verwacht van een adviesbureau, maar dan net even wat persoonlijker, dan zit u bij ons goed. Wij werken met cijfers, maar wij werken bovenal vóór mensen.

Bij ons heeft u uw eigen adviseur die u adviseert en die u advies geeft gericht op de langere termijn. Wij hanteren hierbij een persoonlijke benadering en werken altijd in het belang van u.

Onafhankelijk

Onafhankelijk betekent dat Teerling & Partners geen contractuele verplichtingen heeft met banken, verzekeraars en kredietverstrekkers. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk werken en onafhankelijke adviezen bieden.

Wij vergelijken alle grote aanbieders van financiële producten en zorgen zo voor maatwerk dat is afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo maakt u altijd gebruik van goede voorwaarden en scherpe tarieven.

Deskundig

Bij Teerling & Partners beschikken wij over expertise op meerdere vakgebieden. Wij investeren continu in kennis, zo is de juiste kennis altijd paraat om u verder te helpen.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Tevens hebben wij veel ervaring in huis waardoor we altijd met creatieve oplossingen kunnen komen.

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl