Ondernemershypotheken

Ondernemers

Onze gespecialiseerde adviseurs vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn

ondernemersAls specialisten in ondernemershypotheken helpen wij jaarlijks tientallen ondernemers aan een hypotheek. Waar banken of reguliere hypotheekverstrekkers uw zaak vaak ‘lastig’ vinden weten onze adviseurs zich wel raad met uw aanvraag. Hypotheken voor ondernemers zijn nooit standaard. Gelukkig hebben onze adviseurs toegang tot alle banken en hypotheekverstrekkers van Nederland. Zij doen dan ook altijd hun best om meerdere hypotheekverstrekkers te vinden die bij uw zaak passen én u zo meerdere scherpe offertes aan te kunnen bieden.


Uit ervaring weten we dat een hypotheekaanvraag voor ondernemers bij veel aanbieders lastig is. Bij Teerling & Partners behandelen we veel name de complexere vragen, en daar zijn we goed in. Wij houden als geen ander rekening met niet-alledaagse financiële situaties zoals een variabel winstaandeel, dividendinkomen en overig inkomen. Bij ons krijgt u een perfect passende hypotheek. Daarnaast krijgt u altijd gedegen advies op maat en nemen wij u alle zorgen uit handen. Het verkrijgen van een hypotheek als ondernemer is echt niet moeilijk. Zeker niet als u samenwerkt met dé specialist in ondernemershypotheken van Nederland

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl