Zorgprofessional

Medici

De drukbezette zorgprofessional is op zoek naar iemand die zijn werk makkelijker maakt. Bij zorg­professionals werken de gewone dingen net even anders. Daarom willen ze kunnen vertrouwen op de verzekeringen en financiële producten die ze in iedere levens­fase goed be­schermen.

Op gebied financieringen en verzekeren bieden wij de zorgprofessionals de helpende hand, spreken hun taal, kennen de situatie en handelen in hun belang. Zo kunnen de zorgprofessionals zich met een gerust hart concentreren op hun vak. Zowel privé als beroepsmatig lopen zorgprofessionals financiële risico's. We kunnen deze risico's met een risicoanalyse in kaart brengen. Op basis hiervan adviseren we welke risico's de zorgprofessional wel of niet zou moeten verzekeren.

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl