Beleggingen en sparen

Vermogen

U kunt uw spaargeld op een spaarrekening zetten. U kunt het investeren. U kunt het beleggen in aandelen, obligaties, multi-managerfondsen, etc. Wij helpen u graag met het vinden van de mogelijkheden die bij u passen: producten en diensten met toegevoegde waarde. Hierbij gaan wij uit van uw risicoprofiel en uw wensen en onze kennis van de financiële markt.

Voor Teerling & Partners zijn beleggingen en sparen onderdeel van uw financieel totaalplan. Daarom leggen wij u mogelijkheden voor. In principe zijn wij terughoudend met concrete adviezen. Net als met al onze andere diensten zijn wij in de eerste plaats een onafhankelijke expertisepartner voor u: wij kunnen u meer vertellen over de fiscale aspecten en de consequenties van specifieke keuzes voor uw financiële positie/zekerheid.

Heeft u vragen? Bent u een product tegengekomen waarvan u zich afvraagt of het voordelig is voor uw vermogensopbouw? Leg het gewoon aan ons voor. Wij zetten graag alles voor u op een rijtje. Zo bent u zeker van een integraal beeld van uw financiële situatie en kunt u verantwoorde én slimme beslissingen nemen

Van ons mag u méér verwachten

Teerling & Partners is een financieel adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij u altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten die doen wat u ervan verwacht.

Teerling & Partners
Rijksstraatweg 233
9752 CA Haren (Groningen)
Routebeschrijving
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
+31 (0) 50 501 24 13
info@teerling-partners.nl